2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

„Pizzadiplomácia”

Kötetlen beszélgetés keretében találkozott a Szerencsi Fidelitas Csoporttal dr. Mengyi Roland szombat délután.  A pizzázással egybekötött esemény kiváló alkalmat teremtett, hogy a fiatalok közvetlenül is beszélgethessenek  az országgyűlési képviselőjelölttel az ifjúságpolitikáról.

A szerencsi Rákóczi várban tartott találkozón részt vett dr. Szájer József, az Európa Parlament képviselője és a város polgármestere, Koncz Ferenc is. A megjelenteket Koncz Zsófia, az országos fidelitas alelnöke üdvözölte. A Szerencsi Fidelitas Csoport 2005 novemberében alakult 20 fővel.

Már a 2002-es választások alkalmával is segítették a Fidesz kampányát, de csak három év elteltével léptek szervezett formába. A 2006-os kampánynak már a gerincét alkották, szervezőként vettek részt az első Szerencsi Polgári Bálon és a Szerencsi Csokoládé Fesztiválon is. Mára mind a két rendezvény „kinőtte” a várost. 2010 után a tusnádfürdői nyári szabadegyetemen 50 fővel képviseltették magukat szervezőként. Mára több mint száz tagja van a szervezetnek, akik nem csak Szerencsről, hanem a környező településekről is érkeznek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek