2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Bálra cserélték a lest a vadászok

Tizenhetedik alkalommal rendezték meg Taktaharkányban a Farsangi Vadászbál szombat este, amelyet dr. Mengyi Roland, országgyűlési képviselőjelölt nyitott meg.

Ullik Béla, a Vadásztársaság elnöke hangsúlyozta, a ma éjszaka a „mulatság és bálozás ideje”, majd köszöntötte a megjelenteket, ismertette az est programját, és felkérte dr. Mengyi Rolandot a bál megnyitására.

Az országgyűlési képviselő jelölt elárulta, ő nem ért a vadászathoz, nem tartozik a vadászok közé, nem tagja egy társaságnak sem. Egy valamit azonban tud, mégpedig hogy a vadászok „magabiztosak, bátrak, összetartóak, kitartóak, és mindig kiállnak egymás mellett”, és nagyon sokan szeretnének közéjük tartozni. Erős, és szilárd közösséget alkotnak, és ha az általuk birtokolt értékekből építkeznek, garantált a hosszú, és szép jövő a társaság számára. Végül egy vadász-viccel kívánt jó étvágyat és kellemes bálozást a megjelenteknek: Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, a negyedik megsütötte, és ma mind a 300-an ezt fogják megenni.

A beszédet követően átadták a 2013 Legeredményesebb Vadász Díját, amit a legtöbb vaddisznót elejtő Tóth Zoltán nyert el. További három vadász részesült elismerésben: Hannus József, Nemes Sándor, illetve Rónai Kálmán, aki mindenkinek egészséget és boldogságot kívánt a 2014-es évre.

A díjkiosztás után táncos műsor következett, majd tagfelvétellel színesítették az est programját. Hogy ne „üljenek lesben” egész éjszaka a vendégek, a zenét a Lamos zenekar szolgáltatta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…