2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Pályázati lehetőség Miskolcon

FELHÍVÁS
Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Egészségügyi és Szociális Bizottsága pályázatot hirdet a 2013. évi

Szociális Alapra,

Fogyatékosügyi Alapra,

Nyugdíjas Klubok működési támogatására.

A Szociális Alapra pályázatukat csak Miskolc város közigazgatási határain belül működő szociális jellegű feladatokat is ellátó – legalább egy éve bejegyzett – alapítványok, egyesületek, szervezetek adhatják be.

A Fogyatékosügyi Alapra pályázatukat csak Miskolc város közigazgatási határain belül működő fogyatékosügyi feladatokat ellátó – legalább egy éve bejegyzett – alapítványok, egyesületek, szervezetek adhatják be.

A Nyugdíjas Klubok működési támogatására pályázatukat miskolci székhelyű, miskolci tagsággal – legalább egy éve – működő nyugdíjas klubok működési támogatásra (bér és bérjellegű költségek kivételével) adhatják be.

Mindhárom pályázat beadási határideje: 2013. június 07.

A részletes pályázati kiírások a www.miskolc.hu honlapról letölthetőek, valamint a Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal (továbbiakban: Polgármesteri Hivatal), Humán Főosztály Egészségügyi és Szociális Osztályán (Miskolc, Petőfi u. 39.) beszerezhetőek, illetve a Polgármesteri Hivatal épületeinek hirdetőtábláin megtekinthetőek.

A Szociális-, illetve a Fogyatékosügyi Alap pályázat benyújtásához szükséges adatlap letölthető a www.miskolc.hu honlapról, valamint beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Humán Főosztály Egészségügyi és Szociális Osztályán (Miskolc, Petőfi u. 39.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek