2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Győri ETO -MTK

Tegyük fel együtt a koronát az idei szezonra, jöjjön ki Ön is május 25-én az ETO stadionba, hogy együtt szurkoljuk szeretett csapatunknak az utolsó hazai bajnoki mérkőzésen, és ünnepeljük őket a találkozót követő éremátadáson.

A Győri ETO FC minden idők legeredményesebb hazai szezonját futja. Korábban még soha nem fordult elő, hogy ugyanabban az évben bajnoki címet szerzett volna a csapat, és bejutott volna a kupadöntőbe. Ha átélte az Újpest elleni pillanatokat, velünk örült a Videoton elleni fehérvári bajnoki és kupasikereknek, vagy ott volt a Ferencváros hazai legyőzésénél, akkor biztosan nem hagyja ki az MTK meccset sem. Felejthetetlen pillanat lesz az, amikor 30 év után újra az ETO csapatkapitánya emeli majd magasba a bajnoki serleget, miután a csapat nyakába került az aranyérem.

Klubunk azt szeretné, ha együtt élnénk át ezt, ezért minden ETO drukkert meghív az MTK elleni mérkőzésre, így ezúttal senkinek sem kell a belépőjegyért fizetni szombaton.

A várható hangulatról íme egy kis ízelítő:

A Családbarát program keretében a korábban megvásárolt jeggyel, bérlettel rendelkező szurkolóink május 31-ig kedvezményesen látogathatnak el a Rába Quelle Élményfürdőbe, a Xantus János Állatkertbe és a Mextrém Parkba, mindhárom helyre négyen mehetnek be egy jegy vagy bérlet felmutatásával egységesen 1.000 forint/fő áron.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek