2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Pályázat Miskolcon- Közlemény

ÚJABB PÁLYÁZAT AVASI MINI-PROJEKTEK TÁMOGATÁSÁRA
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet nonprofit szervezetek számára a „Szociális célú városrehabilitáció – Miskolc – Avas-dél akcióterületen” című projekt részeként.  

A vissza nem térítendő támogatás mini-projektek (programok, rendezvények, konferenciák, szemléletformáló képzések, tájékoztatók) megvalósítását segíti, többek között a településfejlesztéshez kapcsolódó társadalmi akciók megszervezését, a közösségfejlesztést és a szabadidő hasznos eltöltését, valamint a környezettudatosság elterjesztését segítő, szemléletformáló akciókat.
A pályázók köre a helyi, a településen bejegyzett székhellyel / telephellyel / rendelkező nonprofit szervezetek, akik a település lakosságával kapcsolatban vannak (a településen bármilyen módon jelen vannak), vagy a településen a korábbiakban már konkrét akciókat végrehajtottak.
Elsősorban az alábbi témákhoz kapcsolódhatnak a pályázók mini-projektjeikkel:
–    az integrált településfejlesztési tevékenységekhez kapcsolódó helyi társadalmi akciók megszervezése az érintett lakosság bevonását célzó akciók, a helyi hagyományt, kötődést és identitást erősítő akciók szervezése – pl. falfestés, falmozi
–    közösségfejlesztést és a szabadidő hasznos eltöltését segítő szolgáltatások, (hagyományőrző közösségi kezdeményezések, játszó- és foglalkoztató házak, kulturális- és sport rendezvények, kiállítások, civil programok megvalósítása stb.) – pl- baba-mama klub;
–    helyi környezettudatosság elterjesztését segítő tájékoztatási, szemléletformáló akciók;
–    az integrált településfejlesztési tevékenységekhez (pl. parkosításhoz, játszóterek kiépítéséhez, parlagfű irtásához stb.) kapcsolódó helyi társadalmi akciók megszervezésének támogatása;
A vissza nem térítendő támogatásra rendelkezésre álló keret: 4. 670. 940 Ft.
Támogatás összege: minimum 500 000 Ft, maximum 3 000 000 Ft.
A pályázat benyújtásának határideje: 2015 február 23-tól 2015 március 9-ig.
A részletes „mini-projekt” pályázati útmutató elérhető a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata honlapján (www.miskolc.hu)  és a Miskolci Városfejlesztési Kft. honlapján (www.varosfejlesztes.miskolc.hu),  valamint nyomtatott formában a Miskolci Városfejlesztési Kft. portáján (3525 Miskolc, Városház tér 13.).
A benyújtási határidő előtt a pályázók kérdéseiket a 06 70/ 681-5550-as telefonszámon vagy a programalap@varosfejlesztes.miskolc.hu e mail címen tehetik fel Olexa Judit szociális tanácsadónál.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek