2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Október 31-én lejárt a diákigazolványt pótló matrica

Az MVK november 15-ig elfogadja a tanulói jogviszony igazolásokat és a tavaszi félévre szóló diákigazolvány matricákat
Szeretnénk felhívni azoknak a diákoknak és szüleiknek a figyelmét, akik még nem kapták meg diákigazolványukat, vagy a diákigazolvány érvényességi matricájukat, hogy a meglévő tanulói jogviszony-igazolás, illetve a tavaszi félévre szóló diákigazolvány matrica érvényessége október 31-én lejárt.

Annak érdekében, hogy továbbra is kedvezményes tanuló bérletet tudjanak váltani meg kell hosszabbítaniuk az igazolás érvényességét (a meglévő igazoláson az iskola feltünteti az új érvényességet és újra pecséttel hitelesíti azt), vagy új tanulói jogviszony igazolást kell kérniük a diákoknak az oktatási intézményüktől.

Tekintettel arra, hogy ezen a héten őszi szünet volt, és hogy időt hagyjunk az ügyintézésre az MVK Zrt. október 31. helyett november 15-ig elfogadja az év elején kiadott igazolásokat, illetve a tavaszi félévre kapott diákigazolvány matricákat. Azoknak tehát, akik várhatóan november 15-ig sem kapják meg új diákigazolványukat, vagy az érvényességi matricát, november közepéig meg kell hosszabbítaniuk az igazolás érvényességét, vagy új igazolást kell kérniük, hogy továbbra is tanuló bérletet vásárolhassanak, és azzal utazhassanak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek