2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Német drótgyár létesít üzemet Miskolcon

Ünnepélyes keretek között szerdán (2011. április 20.) írták alá  a szerződés a Polgármesteri Hivatalban, amelynek értelmében újabb vállalat telepíti gyártóegységét Miskolcra.

A Gustav Wolf Miskolci Drótgyár Kft. a Miskolci Mechatronikai Ipari Parkban létesít üzemet drótkötélgyártásra, valamint kábel és drótipari gépek és berendezések gyártására. Az anyacég, a Gustav Wolf GmbH világvezető beszállítók közé tartozik a gumiabroncs, felvonó, és darugyártó tevékenységeket folytató vállalkozások számára is. A szakmában a minőségéről, precizitásáról elismert vállalat többek között Franciaországban, Indiában, Kínában és Dubaiban is rendelkezik már gyártóbázisokkal. A Gustav Wolf GmbH vezetője elkötelezett a miskolci beruházás mihamarabbi indításában, amellyel *várhatóan mintegy 50 — többnyire mérnök — szakember számára teremt majd biztos, hosszútávú munkahelyet városunkban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum