2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Néhány hasznos információ Miskolcon, május 1-re

Miskolci Állatkert és Kultúrpark

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark öt kontinens több mint 120 állatfajának közel 700 egyedét mutatja be a látogatóknak, különleges erdei környezetben. Az állatkert az év minden napján nyitva tart, így május 1-jén is, nyári nyitvatartás szerint 9:00 órától 19:00 óráig. Pénztárzárás 18:00 órakor.

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark május 1-jén a megszokott etetésekkel és állatbemutatókkal, valamint 10:00 órakor közös májusfa díszítéssel várja az érdeklődőket. A májusfa állításra 14:00 órakor kerül sor a vízimadarak tavánál.

Parkolási rend

2019. május 1-jén a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken, és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás.

Az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsban az általános rend szerint kell fizetni az igénybevételért.

Május 1-től minden nap, így hétvégén is fizetni kell a parkolásért a kiemelt idegenforgalmi övezetekben – Miskolctapolcán, Lillafüreden és a Diósgyőri vár környezetében – a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett felszíni parkolókban. A díjfizetési kötelezettség szeptember 30-ig, minden nap 8:00 órától 18:00 óráig áll fenn.

Piacok

Május 1-jén, szerdán a városi fenntartású piacok zárva tartanak. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum