2024. 05. 6. hétfő

Frida, Ivett
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

„Mit tennél a környezetedért?”

Idén a Magyar Telekom külön kiírással csatlakozott az ARC Művészeti Szolgáltató Kft. Gyerek ARC pályázatához. A Magyar Telekom pályázatára számos színvonalas, szellemes terv érkezett be, melyek közül a kiválasztott hat győztes alkotást az elmúlt időszakban festették fel az ország 5 városának (Budapest, Pécs, Miskolc, Sopron, Szombathely) 6 tűzfalára, ahol hosszú ideig színesítik majd a városképet és hívják fel az arra járók figyelmét a tudatos és fenntartható jövőformálás fontosságára.


A 2009-ben meghirdetett gyerek ARC témája már konkrétabb kérdést tett fel a gyermekek számára: „Mit tennél a környezetedért?” A pályázat egy jövőbeni világot járt körül, melyben a mostani 6-14 éves korosztály idősebb korában élni szeretne. A pályázat kiírása egy különleges tartalmú levél volt, melynek feladója egy kedves űrlény, a Xenor bolygón élő Biox, aki már útban van felénk, s reméli, hogy a Föld nevű bolygó egészségesen és boldogan fogadja majd őt 30 év múlva, mikor végre megérkezik hozzánk.

A miskolci kifestett tűzfal a Megyei Rendőrfőkapitányság épületén a Zsolcai kapunban van, ahol Dr. Mokrai Mihály, alpolgármester,  és Révy Tamás, a Magyar Telekom, régióvezetője köszöntötte ma a gyerekeket.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek