2021. 09. 21. kedd

Máté, Mirella
1 EUR 355 HUF
1 GBP 413 HUF

Miskolci Véradók rekordkisérlete

A miskolci véradók egy helyi rekord felállítására készülnek 2018. június 22-én délután a Szinva Teraszon. A szabadtéri VB-nézéssel egybekötött eseményen várhatóan legalább százan nyújtják karjukat a beteg emberek gyógyulásáért. Véradáson még sosem jelentek meg egyszerre ilyen sokan.

 Az akció a kiegyensúlyozott nyári vérellátás jelentőségére hívja fel a figyelmet. A szabadságolások és az iskolai szünetek miatt ugyanis visszaesik a véradók száma, pedig mozgósításukra a műtétek és transzfúziók miatt ugyanolyan nagy szükség van, mint az év más szakában.

 A Magyar Vöröskereszt támogatók révén több meglepetéssel is készül június 22-re. A koncertjegyet, kedvezménykuponokat és ajándéktárgyakat a véradók között sorsoljuk ki az eseményt követően. Az első 50 véradónak pedig további, garantált meglepetésekkel kedveskedik Szervezetünk!

Részletek a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezetének facebook oldalán találnak érdeklődőink ( https://www.facebook.com/events/261304821107146/ )

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum