2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 453 HUF

Miskolci Véradók rekordkisérlete

A miskolci véradók egy helyi rekord felállítására készülnek 2018. június 22-én délután a Szinva Teraszon. A szabadtéri VB-nézéssel egybekötött eseményen várhatóan legalább százan nyújtják karjukat a beteg emberek gyógyulásáért. Véradáson még sosem jelentek meg egyszerre ilyen sokan.

 Az akció a kiegyensúlyozott nyári vérellátás jelentőségére hívja fel a figyelmet. A szabadságolások és az iskolai szünetek miatt ugyanis visszaesik a véradók száma, pedig mozgósításukra a műtétek és transzfúziók miatt ugyanolyan nagy szükség van, mint az év más szakában.

 A Magyar Vöröskereszt támogatók révén több meglepetéssel is készül június 22-re. A koncertjegyet, kedvezménykuponokat és ajándéktárgyakat a véradók között sorsoljuk ki az eseményt követően. Az első 50 véradónak pedig további, garantált meglepetésekkel kedveskedik Szervezetünk!

Részletek a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezetének facebook oldalán találnak érdeklődőink ( https://www.facebook.com/events/261304821107146/ )

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…