2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Miskolc, Patak utca: kezdődik a mélygarázs építése

A munkaterület átadásával 2012. március 13-án megkezdődik a Patak utcai mélygarázs beruházás előkészítése. A közműkiváltási és építési munkálatok kezdetétől a megszokotthoz képest jelentősen megváltozik a környező utcákban a forgalmi rend, amely az építkezés szeptemberre várható befejezéséig érvényben marad.

Alapvető változás, hogy 2012. március 19., hétfő reggel 8 órától gépjárművel megszűnik az átmenő forgalom a Patak utcában. A gyalogos közlekedést nem korlátozzák. A Megyeháza melletti parkoló a Palóczy utca felől, a Rozmaring társasház előtti szakaszon keresztül közelíthető meg. A Patak utcába a Kossuth utca felől sem lehet behajtani, a szakaszt csak az ott álló társasház lakói használhatják.

Ugyancsak fontos változás, hogy március 19-től kétirányú lesz a forgalom a Kossuth utcában, így megszűnik az út melletti parkolási lehetőség. Az út a Kossuth utca és a Patak utca kereszteződésétől a Pátria köz felé zsákutca lesz. A Pátria mögötti parkoló továbbra is üzemel majd, onnan kihajtani azonban csak a Kossuth utca felé lehet.

A mélygarázs építése, illetve a fölötte lévő zöldterület rendezése, a Patak utcai sétány kiépítése a tervek szerint szeptemberre fejeződik be. A munkálatok során felmerülő kényelmetlenségekért a környéken lakók és a közlekedők türelmét és megértését kérjük.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…