2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Miskolc is csatlakozik a „Takarékoskodj a Föld energiájával !” kampányhoz

Nyerje meg Miskolc a legenergiatakarékosabb város címet, nyerje meg a szolár világítással ellátott köztéri padot !

Szeretnénk ösztönözni Miskolc város lakosságát, hogy vegyenek részt a játékban és nyerjük meg együtt városunknak a különleges köztéri padokat.

Keressék a www.miskolc.hu oldalon az Energia Hivatal bannerét, melyre kattintva a facebook oldalra jutnak vagy kattintsanak a http://www.facebook.com/takarekoskodjMEH oldalra. Abban az esetben jelent bejelentkezése szavazatot, amennyiben a lakóhelynél Miskolc van feltüntetve.

Háttér:

 

A Magyar Energia Hivatal (MEH) 2012 elején indította el a „Takarékoskodj a Föld energiájával!” elnevezésű, energiatudatosságra ösztönző kampányát. A MEH célja, hogy az energiaellátás biztonsága érdekében informálja a hazai lakosságot, és ösztönözze őket a takarékos megoldások és a megújuló energiaforrások alkalmazására. A kampány keretében a lakosság széles rétegeinek szeretnék megmutatni azokat a lehetőségeket, melyek egyszerre környezettudatosak és pénztárcakímélőek.

A Magyar Energia Hivatal céljainak elérése érdekében közösségi kampányt indított, amellyel keresi a leginkább energiatudatos lakosok települését. Amelyik településről a lakosság arányában legtöbben regisztrálnak a MEH facebook játékára, szoláris energiával megvilágított köztéri padokat kapnak ajándékba.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek