2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Miskolc gazdasági helyzete

TELJES KÉPET KAPNAK A MISKOLCIAK A VÁROS GAZDASÁGI HELYZETÉRŐL

A Velünk a Város frakció a választók által támogatott nyitott városháza programjának megfelelően kiemelten fontosnak tartja a lakosság teljes körű tájékoztatását, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hol tart ma Miskolc. Ezért örömmel fogadja, hogy az város megjelentette „Számadó” című kiadványát, amelyből minden miskolci közérthető, egyszerű, átfogó képet kaphat városunk pénzügyeiről és gazdasági helyzetéről. A kiadvány célja, hogy bemutassa, mi a jelenlegi állapot, milyen örökséget vett át 2019 őszén a városvezetés, mi történt azóta, és milyen nehézségekkel, kihívásokkal kell megküzdenie a városvezetésnek, az önkormányzat szakembereinek.

A város gazdasági átvilágításának fontosabb megállapításait tartalmazza az adatokat, tényeket összesítő 24 oldalas kiadvány, amely az önkormányzat honlapján, www.miskolc.hu/szamado valamennyi miskolci választópolgár számára elérhető, rövidesen pedig nyomtatott formában is postaládáikba kerül.

A városvezetés a Velünk a Város frakció támogatásával továbbra is azon dolgozik, hogy megtalálja azokat a megoldásokat, amelyekkel a koronavírus és a kormányzati elvonások okozta károk együttesen enyhíthetők legyenek, folytatva a város hatékony, stabil és szolidáris működtetését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek