2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Miskolc csatlakozik a WWF Föld Órája Fővárosa kihíváshoz

Miskolc, az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is csatlakozik a WWF Föld Órája Fővárosa akcióhoz. Ez egy világméretű önkéntes kezdeményezés, amely felhívja az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra.

Az idén 10. évéhez érkezett Föld Órája kezdeményezéséhez kapcsolódva, a világ számos országában meghirdetik a Föld Órája Fővárosa cím elnyeréséért folyó versenyt. Az országok települései számára a szervezők olyan kihívásokat hirdetnek, amelyekkel az egyes helyszínek a fenntartható értékek melletti elkötelezettségüket valós tettek mentén bizonyíthatják, erőforrásaikhoz mérten.
2016. március 19-én, szombaton 20.30-21.3020.30-21.30 óra között lekapcsoljuk az Avasi Kilátó és a Diósgyőri vár díszkivilágítását, valamint részlegesen a Miskolci Nemzeti Színház megvilágítását. Arra kérjük a lakosságot, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, háztartásaikban lehetőség szerint kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.

Tegyünk együtt a Föld védelméért, az éghajlatváltozás ellen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…