2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Mézes-mázas adventi randevú

Még két gyertya vár meggyújtásra a város adventi koszorúján az „Adventtől új évig” rendezvénysorozat „III. Adventi korzója” előtt.

December 16-án végre kiderül, kik alkották a legszebb és legfinomabb süteményeket a „Mézes-mázas” mézeskalács-sütőverseny részvevői közül. A mézeskalács-különlegességekből az eredményhirdetés után kiállítás nyílik az Egressy Béni Művelődési Központban.
Délután négytől a Fő téri szabadtéri színpadon a Los Andinos zenekar, az Egressy Stúdió, az Ádám Jenő Tagiskola kórusa, valamint a Flash Táncstúdió lép föl. Az est sztárvendége a Varga Feri-Balássy Betty duó lesz, akik adventi randevúra hívják rajongóikat.
A harmadik adventi gyertya meggyújtása előtt ismét lesz sorsolás, ahol a tombolanyeremények fődíja is gazdájára talál.
A korzó ideje alatt ismét lesz vendéglátás, kézművesvásár, és a Szeretetkuckóba továbbra is várják az adományokat, elsősorban tartós élelmiszereket, játékokat, használt ruhákat. Akik nem tudnak kilátogatni a rendezvényre, azok még a jövő héten reggel nyolctól este hatig a művelődési központ portájára vihetik az adományokat.
A „III. Adventi korzó” lebonyolításában a kazincbarcikai karitász és az Kazincbarcikai Teljes Életért Egyesület lesz a segítségére a főszervező Barcika Art Kft.-nek.

(Képforrás: Barcika Art)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…