2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Menetjegyek érvényesítése a villamospótló autóbuszokon Miskolcon

Az MVK ZRT. közleménye:Május elejétől, ahogy elindultak a Zöld Nyíl villamosprojekt munkálatai, a villamosok mellett villamospótló autóbuszok is közlekednek. Korábban már felhívtuk utasaink figyelmét arra, hogy egy menetjegy a villamosvonal teljes hosszán érvényes, vagyis átszállás ide vagy oda, a Tiszai pályaudvarról Diósgyőrbe, illetve a Vasgyárba való eljutáshoz egyetlen jegyet kell érvényesíteni. A menetjegyet viszont ha átszállunk, ismét  érvényesíteni kell. Az tehát, aki jelenleg a Thököly utcán a villamosról villamospótló autóbuszra száll át (vagy fordítva) az első járművön érvényesíti a menetjegyet a szokásos „számos” (1-9-es) mezőjénél, majd átszálláskor megfordítja a jegyet és a másik végén érvényesíti (lyukasztja).

Ezúttal tájékoztatjuk utasainkat arról is, hogy a 21-es egyvonalas bérlettel kizárólag akkor lehetett igénybe venni a villamosokat, amikor ez az autóbusz nem tudott a teljes vonalán a Kandó Kálmán u. végállomásig közlekedni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…