2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Melegüzem a strandon

Ha meleg a hétvége, akkor ezrek keresik fel a tiszaújvárosi strandot. A parkolóban személyautók és buszok állnak szép számban, ennek ellenére korántsem felhőtlen az idei strandszezon. Nem csak képletesen.

– Eléggé esős volt a június – mondta Tiborc Ivett, a TiszaSzolg 2004 Kft üzemeltetési vezetője – ezért elmaradt a vendéglétszám az előző évihez képest. Utána azonban jött két kánikulai hét, ami kárpótolt bennünket. Ennek eredményeként mintegy hat százalékos pozitívumot mutat a látogatószám az elmúlt évihez képest. Nem csak a meleg miatt.
– Három éve gyakorlatilag változatlan árakon várjuk vendégeinket – mondta Tiborc Ivett.
– Csak péntektől vasárnapig van egy minimális, 100 forintos áremelkedés. Ugyanakkor minden éven fejlesztünk valamit, és ezt értékelik a vendégeink. A vendégek zöme Szlovákiából érkezik, de egyre több a lengyel fürdőző is, és nem szabad elfeledkezni a hazai látogatókról sem. Utóbbiak mintegy 150 km-es körzetből érkeznek, tehát nem csak a városból és a környékről. Ennek egyik oka, hogy a teljes komplexum használható egy jeggyel. A fejlesztéseknél maradva, az idén felépített „pálma”, amely a gyermekmedencében szórakoztatja a kicsiket, elnyerte a vendégek tetszését.Az elmúlt napokban – az időjárás miatt -, kicsit csökkent a vendégforgalom, de remélik, az augusztus hoz még meleget és ezzel vendégeket is a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőbe.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek