2024. 05. 27. hétfő

Hella
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

Megújult a Bajcsy-Zsilinszky utca

Az Európai Unió támogatásával megvalósult beruházás ünnepélyes átadását szeptember 24-én tartották a piactér melletti útszakaszon.

A több mint 200 millió forint értékű fejlesztéshez Szerencsnek 21 millió forint önerőt kellett biztosítania. Rónavölgyi Endréné ismertette, hogy a város egyik leghosszabb utcája a legkorszerűbb is lett egyben. Az elvégzett munkálatok során az utcában új csapadékvíz-elvezető rendszert alakítottak ki, felújították az út, a járda és a parkoló burkolatát, valamennyi légvezetékes közműhálózat a föld alá került. Az út szélesítésével kerékpárutat építettek ki és korszerű tárolót helyeztek el a területen. A polgármester köszönettel fordult az utcában lakók felé, akik támogatták a korszerűsítést, a komfortosabb lakókörnyezet kialakítását.

Beszéde végén a polgármester a kivitelező Adeptus Zrt. képviselőjével ünnepélyesen átvágták a szalagot, átadva ezzel a megújult utcát a forgalomnak.

A rendezvényen színvonalas műsort adtak a szerencsi Alapfokú M űvészetoktatás Intézmény fúvósai és a Bocskai István Gimnázium néptáncosai.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek