2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Megfenyegették a polgármestert

Megfenyegették a polgármestertA honlapunkon található Panaszládán keresztül fenyegették meg életveszélyesen Molnár Oszkárt. Edelény polgármestere megtette feljelentését városa rendőrkapitányságán.

Az életveszélyes fenyegetés még október 10-én érkezett elektronikus levélben a honlapon található Panaszládán keresztül a polgármesteri kabinet postafiókjába. A feladó ugyan nevet és lakóhelyet is beírt a megfelelő helyre, ám a megadott telefon körzetszáma már természetesen nem felel meg annak a településnek. A rendőrség ugyanakkor a Molnár Oszkár által tett feljelentés alapján jó eséllyel kezdheti meg a nyomozást, hiszen a honlap levelező rendszere rögzítette a beíró számítógépének az IP-címét. Molnár Oszkárnak az elmúlt hetekben több nyilatkozata látott napvilágot, amelyekben a cigányok által többségben lakott településeken magzatukat szándékosan károsító terhes nőkről, az országot jelenlegi csődhelyzetébe vitt vezetőknek a számonkéréséről és a globális zsidó nagytőke terjeszkedéséről szólt. Mint azt Edelény polgármestere elmondta, ez idáig meghatározóan őt támogató, biztató tartalmú telefonhívásokat és leveleket kapott, egy-két esetben tájékoztatták a hívók vagy az írók egyet nem értésükről. A legdurvább reagálás is egy magát Israel Israelinek nevező e-mailezőtől származott, aki azt írta: „magyar ember szo ilyen nincs es undoritoan is hangzik”. Életveszélyes fenyegetést azonban eddig még nem kapott. A mostani eset – erősítette meg Molnár Oszkár – nem félemlítette meg, továbbra is fenntartja a magyar társadalom érdekeinek védelmében tett kijelentéseit. A feljelentéssel elsőrendű célja gátat vetni annak, hogy az érdemi vita helyett bárki a megfélemlítés és az erőszak eszközével kívánjon élni, mert az nem segíti elő a problémák megoldását.

forrás:edeleny.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…