2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Május végén nyithatnak újra a szabadtéri strandok Miskolcon

A Miskolci Fürdők Kft. a koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet bevezetésekor felfüggesztette a Miskolctapolca Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő, és a Selyemréti Strandfürdő működését.

A cég a kényszerű leállás miatt előrehozott olyan karbantartási munkálatokat, amelyeket vagy későbbre tervezett, vagy különböző okokból régóta szeretett volna elvégezni.

A kormány most meghozott rendelete, melynek értelmében május 4-től engedélyezi a fürdők megnyitását, csak a szabadtéri létesítményekre vonatkozik. A Miskolctapolca Barlangfürdő ezért továbbra is zárva marad.

A selyemréti és a miskolctapolcai fürdők megnyitásához – az esetleges további kormányzati szabályozások figyelembevételével – több, a járvány terjedését megelőző, szigorú higiéniai intézkedés megtétele, és a hatósági hozzájárulások megszerzése is szükséges, mely heteket vehet igénybe. A Miskolci Fürdők Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy látogatóik és dolgozói egészségének megóvása mellett a lehető legrövidebb időn belül, újra fogadhassa vendégeit. A szabadtéri fürdők megnyitása május végére várható Miskolcon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …