2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Legyen elővigyázatos, ne dőljön be a csalóknak!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra álellenőrökről érkezett bejelentés, akik a katasztrófavédelem munkatársainak adják ki magukat, majd a gázkészülékek flexibilis csövének felülvizsgálata, cseréje kapcsán próbálnak pénzt kicsalni a gyanútlan lakosoktól.
A katasztrófavédelem ügyintézői, minden esetben, egyenruhában, szolgálati igazolványuk felmutatását követően hajtják végre a szükséges ellenőrzéseket, melyek alkalmával készpénz átvételére nem jogosultak.
Gázkészülék csatlakozók felülvizsgálatával, cseréjével, csatlakozók árusításával kapcsolatos tevékenységet a katasztrófavédelem nem végez!
A csalók tevékenységüket jogosulatlanul, anyagi haszonszerzés céljából végzik. Amennyiben az ellenőrzést végrehajtó személy önmagát előzetesen nem igazolja, kérjék tőle a szolgálati igazolvány felmutatását. Abban az esetben, ha az illető hatósági személyazonosságára, szervezeti állományba tartozására nézve kétség merülne fel, haladéktalanul értesítsék a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot a +36/46-502- 962-es telefonszámon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek