2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

LÁEV: pályafelújítás forgalomkorlátozással!

A Lillafüredi Állami Erdei Vasút fővonalán folyamatban levő pályafelújítási munkálatok miatt október első hetében vágányzári korlátozások lépnek életbe a kisvasút menetrend szerinti forgalmában. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. ugyanis teljes felépítménycserével járó vágányfelújítást végeztet Puskaporos állomás és Mártabánya megállóhely közelében.
Az erdei vasút járatainak menetrendje 2016. október 3. és 7. között (hétfőtől péntekig) emiatt az alábbiak szerint módosul:

Október 3. és 5. között (hétfőtől szerdáig) Miskolc-Dorottya utca – Lillafüred – Garadna között a vonatok nem közlekednek. Miskolc-Dorottya utca – Papírgyár – Mahóca között különvonatok ezen időszakban is rendelhetők.

Október 6-án és 7-én (csütörtökön és pénteken) valamennyi meghirdetett járat Miskolc-Dorottya utca állomás helyett Majláth megállóhelyről indul és oda is érkezik.
Miskolc-Dorottya utca és Majláth megállóhely között az MVK Zrt. 1 jelzésű villamosával, vagy 1-es és 54-es jelzésű autóbuszaival utazhatnak az MVK Zrt. díjszabása szerint.
Majláth megállóhely “Felső-Majláth” villamos- és autóbusz megállótól mintegy 350 méterre található Lillafüred irányába, a Hegyalja úti fénysorompós vasúti átjárónál.

A munkavégzés okozta fennakadások miatt az utasok megértését és szíves türelmét kéri az ÉSZAKERDŐ Zrt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…