2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: „Feláldozták” társukat

Vádemelési javaslattal éltek a miskolci rendőrök azzal a négy nővel szemben, akik egy helyi áruházból egyik társukat lebuktatva loptak ruhaneműt csaknem fél millió forint értékben.
A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 45 éves F. Gábornéval, a 41 éves Sz. Lajosnéval, a 36 éves J. Máriával és a 25 éves F. Ginával szemben.

A bátonyterenyei gyanúsítottak 2015. július 28-án 17 óra 30 perckor az egyik miskolci áruház ruházati üzletjében több tucat ruhaneműről eltávolították az áruvédelmi eszközt.

Sz. Lajosné – előzetes egyeztetés alapján –  a táskájában olyan  pár tízezer forint értékű ruhaneműkkel próbált kijönni az üzletből, amelyről szándékosan nem távolították el az áruvédelmi eszközöket, így az üzlet „biztonsági kapuja” bejelzett. A sziréna hangja lefoglalta a biztonsági őrt és az eladókat, így „feláldozva” társukat a további három tolvaj elhagyta az üzletet a náluk lévő csaknem fél millió forint értékű ruhaneművel.

A rendőrök 2015. szeptemberétől folyamatosan azonosították és hallgatták ki a gyanúsítottakat, míg a Miskolci Rendőrkapitányság 2016. augusztus 30-án vádemelési javaslattal befejezte a nyomozást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…