2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Közlemény

Közlemény

KözleményAz MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2009. október 6-án kb. 9:55 és 10:20 között ünnepi megemlékezés miatt lezárásra kerül a Batthyány Lajos utca, ezért a 11-es és 34-es viszonylatok terelt útvonalon közlekednek.

A 11-es autóbusz:
·   Bábonyi-bérc irányába az autóbuszok a Kazinczy u. megállóhely helyett az 1-es autóbusz Petőfi téri megállójában állnak meg.
Az útvonal a következőképp módosul: Ady E. u. – Madarász V. u. kereszteződésénél tovább Szeles u. – Jókai u. – balra Tárkányi Béla u. – jobbra Palóczi L. utca – tovább az eredeti útvonalon.
·   Búza tér irányába az autóbusz változatlan útvonalon közlekedik.
A 34-es autóbusz:
·   Bodó-tető irányába az autóbuszok a Kazinczy u. megállóhely helyett az 1-es autóbusz Petőfi téri megállójában állnak meg.
Az útvonal a következőképp módosul: Szentpáli u. – Madarász V. u. kereszteződésénél tovább Szentpáli u. – balra Szeles u. – Jókai u. – balra Tárkányi Béla u. – jobbra Palóczi L. utca – tovább az eredeti útvonalon.
·    Az Arany J. utca irányába az útvonala változatlan.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…