2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Közbeszerzési baki a Diósgyőri vár építésénél

Közlemény
Tájékoztatásul közöljük, hogy a Diósgyőri vár kivitelezésének közbeszerzésre irányulóan jogorvoslati eljárás indult.
A továbbiakkal kapcsolatosan az alábbiak vázolhatók fel:
A Döntőbizottságnak 30 napos elintézési határideje van az ügyre (2013. július 18.) alap esetben, amennyiben tart tárgyalást. A 30 napos határidő egy alkalommal további 30 nappal meghosszabbítható a Döntőbizottság által (2013. augusztus 18.).

 Amennyiben a Laki Zrt. kérelmét elutasítja, a döntést követően a Zeron Zrt-vel a szerződés megköthető, nincs további szerződéskötési moratórium.

Amennyiben a Laki Zrt. kérelmének helyt ad, abban az esetben új bíráló bizottsági ülést kell tartani, új döntést hozni, újra kiküldeni az összegzést, és ott újra indul a 10 napos szerződéskötési moratórium, mely alatt a döntést az Ajánlattevők ismételten megtámadhatják. Ez további minimum 12-15 nappal hosszabbítja az eljárást (2013. július vége / augusztus vége a hosszabbítástól függően).

 Összefoglalva:

Ha a Laki Zrt. kérelmét elutasítja a Döntőbizottság, akkor minimum 30, maximum 60 nappal kell számolni, mire megkötjük a szerződést. Amennyiben helyt ad a kérelemnek, akkor minimum 42-45 nap, maximum 72-75 nap, itt azonban újra felmerül a kockázat, hogy a döntést megtámadják.

 

A további fejleményekkel kapcsolatosan amint információnk lesz, értesítjük Önöket.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek