2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Költözött és megújult a MISEK fizioterápiás osztálya

Mediterrán színektől lett barátságos, megújult és új helyre költözött a MISEK Semmelweis Kórházrész szakrendelőjének fizioterápiás osztálya, ahol évente 21 ezer beteg kap 90 ezer kezelést.

A betegek eddig a rendelőintézet első emeletén vehették igénybe a kezeléseket, ezentúl egy szinttel lejjebb, és 100 négyzetméterrel nagyobb helyen végzik majd a kezeléseket. Erről dr. Tiba Sándor, a kórház főigazgatója beszélt keddi sajtótájékoztatóján, aki azt is elmondta, hogy mindezt 2,5 millió forintból oldották meg. Hogy lehet ez? Úgy, hogy az 540 négyzetméteres területet, azok a szakközépiskolások, ipari tanulók végezték el, akik már egy éve gyakorlati munkát végeznek a kórházban. Minden szakipari munkát saját dolgozóik oldottak meg, és a függönyök, hangulatos ablakfestések az itt dolgozó egészségügyi szakemberek keze-munkáját dicséri. Így aztán nem csoda, hogy a felújítás csupán anyagárba került a kórháznak. Így a betegek jó körülmények között gyógyulhatnak.

Azt is megtudtuk, a főigazgatótól, hogy ez a fizioterápiás részleg megújulásának, racionalizálásának az első lépcsője volt, a második a vízterápiás részleg fejlesztése a Szent Ferenc Kórházban, és a harmadik a Diósgyőri Kórház vízterápiás részlegének megújulása.

OBE-OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…