2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Két nap alatt felderítették

Gyorsított eljárásban felelhetett tettéért a betörő. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse a közelmúltban ismeretlen tettessel szemben kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás adatai szerint 2013. július 1-jén délelőtt egy ormosbányai ingatlan bejárati ajtaját benyomva a lakóházból többek között három mobiltelefont, két hajvágó készüléket; az udvaron lévő melléképületből két fúrógépet, egy hegesztőtrafót, egy gázpalackot, egy 50 méteres hosszabbító kábelt, valamint nyolc nyulat és egy légpisztolyt tulajdonítottak el összesen csaknem százezer forint értékben.

Az ügyben foganatosított széles körű adatgyűjtés, és tanúkutatás eredményeként a nyomozók két nap alatt eljutottak a feltételezett tetteshez, akinél megtartott házkutatás során megtaláltak és lefoglaltak hat kisnyulat és egy légpisztolyt. A lefoglalt állatokat és tárgyat a rendőrök a sértett részére visszaszolgáltatták.

A házkutatást elszenvedő P. Mihály 30 éves ormosbányai lakos gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse az ügyben a kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott miatt folytatott nyomozást 2013. július 9-én befejezte és a Kazincbarcikai Járási Ügyészségen kezdeményezte a terhelt gyorsított eljárással, bíróság elé állítás keretében történő felelősségre vonását.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek