2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Csöbör Katalin reagálása Jakab Péter Jobbik sajtótájékoztatójára

Jakab Péter a Jobbik miskolci politikusa július 11-én csütörtökön ismét tartott egy olyan sajtótájékoztatót, amely hemzsegett a semmitmondó közhelyektől, valamint a nyilvánvaló tévedésektől, illetve a félrevezető hazugságoktól. Ezek közül most csak egyet emelek ki: a középosztály kivéreztetéséről szóló mondatát.

Minden világosan gondolkodó és a politikát figyelemmel kísérő magyar ember előtt ismert tény, hogy a Fidesz politikájának sarkalatos pontja a középosztály megerősítése.
A radikális nemzetiek ezek szerint vagy nem képesek világosan gondolkodni, vagy nem kísérik kellő figyelemmel a magyar politikai életet.
Harmadik lehetőség és én erre tippelek: Jakab Úr szándékosan ferdíti el az igazságot, hogy ebből politikai tőkét kovácsoljon pártja és önmaga számára. A Jobbik ezt teszi a Parlamentben is és itt Miskolcon is a ciklus kezdete óta, mert valamiért azt gondolják, hogy ez kifizetődő politika.
Talán elég lesz egyetlen, de nagyon fontos tényre felhívni Jakab Úr figyelmét: a Fidesz, amint lehetősége volt erre, bevezette az egykulcsos Szja-t és ezzel kimondottan a középosztály megerősítését célozta meg, és nem is sikertelenül. De a most aktuális pedagógus béremelést, vagy az egészségügyi dolgozók bérrendezését is ide sorolhatjuk.
Végül annyit tennék még hozzá, hogy Jakab Úrnak nem tetszik az élelmiszer csomagok osztása, én viszont figyelmet fordítok azokra az emberekre is, akiknek mindennapi megélhetési gondjaik vannak.
Senkit nem hagyhatunk ugyanis az út szélén, és a valódi rászorultaknak segíteni kell, korra, nemre és felekezetre való tekintet nélkül.

Csöbör Katalin
országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …