2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Kazincbarcika Város Önkormányzatának közleménye a Jókaival kapcsolatban

Kazincbarcika Város Önkormányzata nem hivatalos forrásból (érintett városlakóktól, sajtóból) értesült arról, hogy a B-A-Z Megyei Önkormányzat, mint a Jókai Mór Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium fenntartója az intézmény bezárását tervezi. A témában a város vezetése mindeddig hivatalos értesítést, megkeresést nem kapott. A középfokú nevelési-oktatási intézmény megyei fenntartásban működik, így a B-A-Z Megyei Önkormányzat saját hatáskörén belül, önállóan járhat el az iskola ügyében, ebbe a helyi önkormányzatnak nincs beleszólása.
Szitka Péter polgármester a téma kapcsán elmondta: bár van véleménye az ügyről a tervezett iskola bezárás kapcsán ezt nem hangoztatja, mert nem szeretné, ha bárki politikai ügyet kreálna a történetből. Azt viszont sajnálatosnak tartja, hogy a tervezett döntéssel kapcsolatban sem ő, sem a képviselő-testület mindeddig semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kapott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …