2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Jobbik:Kriza csak a romokat takarítja el, a rombolókat nem

Örömmel látjuk, hogy Kriza Ákos retteg a Jobbik erősödésétől. Így, ha a miskolciak biztonságának féltése nem is, legalább a saját hatalomféltése rávette arra, hogy négy év után nagy nehezen lebontsa az első számozott utcai putrit. Azt azonban már szomorúan vesszük tudomásul, hogy Kriza Ákos az általa megrendezett színház részeként csak a romokat takarítja el, a rombolókat nem. Utóbbiak ugyanis – jutalmul a pusztításért – pénzt, cserelakást kapnak az önkormányzattól, vagy egyszerűen csak lehetőséget, hogy önkényes lakásfoglalóként jelenjenek meg Miskolc szerte.


https://www.youtube.com/watch?v=r8gCV0u7jxg&feature=youtu.be


Kriza Ákosnak üzenjük: elég volt a gettóexportból, elég volt abból, hogy a rendbontókat újabb és újabb városrészekbe költöztesse, ahelyett, hogy eltávolítaná őket Miskolc teljes területéről.

A Jobbik október 12-e után végre fogja hajtani az ingyenes gettófelszámolást. Ennek részeként olyan hatósági környezetet fogunk teremteni, hogy a rendbontók maguk fogják kérni, hogy távozhassanak Miskolcról. Mi pedig nem fogjuk őket visszatartani.

Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek