2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Ismét a megszokott nyitvatartással várja Vendégeit a Selyemréti Strandfürdő. A 11 napos leállás során téliesítették az úszómedencét és a szezonális karbantartásokat is elvégezték.

Ismét a megszokott nyitvatartással várja Vendégeit a Selyemréti Strandfürdő. A 11 napos leállás során téliesítették az úszómedencét és a szezonális karbantartásokat is elvégezték.

A tavaszi teljeskörű felújítást követő első téli szezonját kezdte meg november 15-i, pénteki újranyitásával a Selyemréti Strandfürdő. Mint ismert, az év elején a város kedvenc sportmedencéje kapott új fedést, melyre most az oldalfalak kerültek fel. A megújult légtechnikai rendszert is beüzemelték a leállás során a szakemberek, így ideális hőmérséklet és páratartalom mellett sportolhatnak a Vendégek.

A mintegy másfél hetes karbantartási munkák részeként takarították és fertőtlenítették a medencéket, burkolatjavítási munkákat is végeztek és a vízgépészeti rendszereket is átvizsgálták.

Az úszóvendégek a korábbi évekhez hasonlóan, egy fűtött, zárt folyosón, – úgynevezett „nyaktagon”- keresztül juthatnak a medencerészbe, újításként pedig egy téli ruhatárral készült a szezonra a fürdő. Itt a kabátjaikat már a belépést követően egy zárt helyiségben adhatják le a Vendégek.

A bérletesekre is gondolt az üzemeltető Miskolci Fürdők Kft., hiszen a karbantartási idővel arányosan, 11 nappal automatikusan meghosszabbodtak a bérletek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek