2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Indulhat a visszaszámlálás!

5 nap és forgalomba áll Miskolcon az új Skoda villamos!

Miskolc város vezetése és az MVK Zrt. örömmel értesíti minden kedves „utasát”, hogy január 20-án délután forgalomba áll Miskolcon a Skoda új villamosa.
Az első új alacsonypadlós Skoda villamos tavaly július 2-án, a második augusztus 20-án, tréleren érkezett Miskolcra az MVK Zrt. telephelyére, ahol százak várták érdeklődve, hogyan kerül a miskolci sínpárra az új villamos. A pályaépítés és a megállók megújulása után az új villamosok jelképezik a Zöld Nyíl Projekt, a város és az MVK Zrt. közös sikerét, amely egyik fontos állomásához érkezik január 20-án.
Tavaly Miskolc első új villamosa, érkezése után, szinte azonnal megkezdte tesztköreit. 11.000 kilométer megtétele után, számtalan előírt és tesztjellegű vizsgálatot maradéktalanul teljesítve, a tervezetthez képest előbb, már január 20-án forgalomba áll Miskolcon a város első új Skoda villamosa.
A vizsgálatokat és minden hatósági engedélyezési eljárást sikeresen teljesítő Skoda villamos  2014. január 20-án 13 óra 54 perckor áll forgalomba a Tiszai pályaudvar végállomásról indulva, hogy ezt követően hosszú éveken keresztül szállíthassa az utasokat. Miskolc első új alacsonypadlós Skoda villamosa ezzel a város használatába kerül, az itt élők komfortos utazását szolgálja majd, egyedülálló kényelmet és biztonságot adva mindennapi utazásainkhoz.
A projekt további részében Miskolcra 2015-ig 31 darab új Skoda villamos érkezik folyamatosan és áll forgalomba.

Miskolc M.J.Város Polgármesteri Hivatal

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek