2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Illegális hulladék felszámolására nyert pénzt a Miskolc Holding – Több mint ezer tonna szemetet szállítanak el a Miskolc Déli Ipari Parkból

Illegális hulladék felszámolására nyert pénzt a Miskolc Holding – Több mint ezer tonna szemetet szállítanak el a Miskolc Déli Ipari Parkból

A Miskolc Holding Zrt. sikeres pályázatot nyújtott be a „Tisztítsuk meg az Országot!” című projekt első ütemére, melynek pályázati felhívását az Innovációs és Technológiai Minisztérium az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. útján tette közzé a tavalyi év során. A pályázat célja az ország területén található illegális hulladéklerakók felszámolása.

A Miskolc Holding Zrt. a pályázaton nettó 7.138.641 Ft összeget nyert el. A pályázatra a Miskolc Déli Ipari Park egyik ingatlana került benyújtásra, melynek területén régóta fennálló probléma az illegális hulladéklerakás. A pályázat keretében az adott ingatlanon fellelhető illegális hulladék kerül majd elszállításra, melynek mennyisége előzetesen megbecsülve, nagyságrendileg 1000-1200 tonna.

A feladat végrehajtására a MiReHu Nonprofit Kft. kapott megbízást. A tervek szerint a terület megtisztítása jövő hét elején kezdődik majd.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek