2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Berta Krisztiánt, az előválasztás jelöltjét Zala megye 3. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Berta Krisztiánt, az előválasztás jelöltjét Zala megye 3. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Berta Krisztián már bizonyította, hogy képes oldaltól függetlenül képviselni az embereket. Fiatal, de korántsem tapasztalatlan politikus: eddigi munkái felkészítették arra, hogy elvigye a zalai emberek szavát az Országgyűlésbe.

Tősgyökeres kanizsai fiatalként mindig is büszke volt szülőföldjére, az itt élő emberekre. Tudja, hogy tehetségesek, becsületesek, és hogy mire képesek. Sokkal többre, mint amit a rezsim szán nekik. Azért lépett politikai pályára, mert ezen változtatni szeretne.

Kanizsának és térségének olyan képviselőre van szüksége, aki a hét minden egyes napján a polgárokért dolgozik, aki konfliktusok helyett szövetséget keres, fenyegetések helyett nyugalmat hoz, valamint biztos megélhetést, jólétet és szabadságot biztosít az itt élőknek.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek