2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
A 2009. évi személyi jövedelemadó bevallások feldolgozásának jelenlegi állapota és tapasztalatai régiónkban

Idén is jelen lesz az APEH a Gömör Expo-n

Idén is jelen lesz az APEH a Gömör Expo-nAz APEH Észak-Magyarországi Regionális Igazgatósága idén is, mint kiállító jelenik meg a 2010. április 30.-május 2. között Putnokon megrendezésre kerülő XII. Gömör Expo interregionális Magyar- Szlovák Kiállításon és Vásáron.

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal célul tűzte ki ügyfél tájékoztatási tevékenységének korszerűsítését, az önkéntes jogkövetés elősegítéséhez pedig az ügyintézés lehetőségeinek további bővítését.

Ennek jegyében az elkövetkezendő hétvégén az adóhivatal régiós ügyfélszolgálati munkatársai a Putnok Városi Sportcsarnokban várják az érdeklődő közönséget és adnak tájékoztatást a pavilonhoz kérdéssel érkezőknek. A három nap alatt az adózók segítséget kérhetnek a személyi jövedelemadó bevallási űrlapok kitöltéséhez, illetve egyéb adózással kapcsolatos ügyeik intézéséhez. Mindezek mellett a látogatók érdemi információkat kaphatnak az ügyfélszolgálatokról már ismert szórólapokból, ismertetőfüzetekből és a szolgáltató adóhatóságot, az APEH honlapot, valamint az elektronikus szolgáltatásokat és az árverési felületet bemutató kisfilmekből.

A tavalyi év tapasztalata szerint a vásárra érkezők pozitívan fogadták az adóhivatal jelenlétét és kifejezetten ügyfélbarát szolgáltatásnak értékelik, hogy a helyi kirendeltség hiányának ellenére személyesen kapnak szakmai segítséget, tájékoztatást.

 

 

Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal

Észak-magyarországi Regionális Igazgatósága

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…