2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

MEGYEI SPORTLÉTESÍTMÉNYEK ÖSSZEFOGÁSA

2010. április 28.-án a Miskolc Városi Szabadidőközpontban tartotta alakuló ülését a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportlétesítmények Szövetsége. A 19 szervezetet magába tömörítő Szövetség elsősorban gazdasági és szakmai érdekvédelmi feladatokat kíván ellátni, de szakmai fórumokat, közös konferenciákat valamint közös pályázati részvételt is terveznek.

Az újonnan alakult szervezet elnökének dr. Szatmáry-Antal Tamást, a Miskolc Városi Szabadidőközpont igazgatóját választották a tagok, a három fős elnökség tagja lett Fábián Tibor a kazincbarcikai Timpanon Kft. fejlesztési igazgatója és Téglás Dezső a cigándi szabadidőközpont vezetője.

A Felügyelő Bizottság elnöki posztjára Kovács Lászlót, a kazincbarcikai Ságvári Gimnázium igazgatóhelyettesét választották, a FB. további két tagja Illyés Miklós az MVSC elnöke valamint Molnár János, Gönc város polgármestere.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…