2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Hétvégén újra lezárják a legforgalmasabb parkolókat a miskolciak védelmében

Május első hétvégéjén is lezárják a népszerű kirándulóhelyek környékén lévő, és a hétvégéken gyakran használt miskolci parkolókat – erről ez alkalommal is a miskolci lakosság védelme érdekében döntött Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere.

 

A lakossági parkolással is érintett parkolókat azonban az ott lakók az előttünk álló hétvégén is használhatják majd. A korlátozás betartását az önkormányzati rendészet és a rendőrség ez alkalommal is szigorúan ellenőrzi, a forgalmasabb útszakaszokon pedig a rendőrök – a korábbi hétvégékhez hasonlóan – fokozott ellenőrzést tartanak, felhívva a közlekedők figyelmét a kijárást korlátozó intézkedések betartására.

 

Az újbóli lezárásról most is azért született döntés, mert a hosszú hétvége, a jó idő és az ingyenes parkolás miatt a hétvégéken érezhetően megnövekszik a parkolók, a kirándulóhelyek , és a főutca forgalma is. Az ilyen területeken kialakuló csoportosulások pedig fokozhatják a fertőzésveszélyt és hozzájárulhatnak a vírus terjedéséhez is.

 

A járvány lassításának továbbra is az az egyetlen hatásos módja, ha mindenki, aki teheti otthon marad és betartja a kijárási korlátozásokat.

 

Veres Pál polgármester továbbra is kéri a lakosság megértését és az óvintézkedések további betartását.

 

Vigyázzunk egymásra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum