2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Háromkerekűek találkozója és Fogathajtó verseny Bodrogkeresztúrban

Háromkerekűek találkozója és Fogathajtó verseny Bodrogkeresztúrban

Háromkerekűek találkozója és Fogathajtó verseny BodrogkeresztúrbanA bodrogkeresztúri Magyar Motorok Múzeumának szervezésében július 3-4-én került megrendezésre az 5. Háromkerekűek Találkozója, amelyen először vettek részt mozgáskorlátozottak.
A rendezvény megnyitóját követően a résztvevő oldalkocsis, utánfutós és rokkant kocsik bemutatóját nézhették meg az érdeklődők a falu főutcáján. A már megszokott programként a felvonulást követően Tarca-Tokaj-Bodrogkeresztúr útvonalú túra következett. Az első napot a múzeum udvarán vacsora, nosztalgia zene, kötetlen beszélgetés zárta.

A második napon a Turisztikai Központ mögött, az Erzsébet kertben került megrendezésre a fogathajtó verseny. A rendezvényt hagyományteremtő céllal szervezték meg a rendezők.
Befejeztével ügyességi vetélkedők, közlekedésbiztonsági verseny várta a vendégeket.
A múzeum udvarában egész nap hagyományőrző íjászbemutató és ősi magyar fegyverek bemutatója volt, este sokak örömére spontán adódott egy íjászverseny is.
A rendezvény keretein belül szintén először került sor az általános iskola udvarán önkéntes véradásra a Keresztúri Motorbarátok (KMB) szervezésében.
Az est hangulatáért a Kis-Ker együttes volt a felelős.
A program zárása vasárnap a múzeum kertjében a kora délutánig tartó veteránbörze és ócskapiac volt…

/ÖS/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…