2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Hamarosan lehet jelentkezni az online adventi vásárra

Ahogy az idei év, sajnos az idei advent is más lesz, mint a korábbiak. A COVID19 második hulláma miatt életbe lépett kormányzati korlátozások miatt és a város egészségének megóvása érdekében 2020-ban Miskolc MJV Önkormányzata nem tartja meg szokásos Adventi Vásárát. A város vezetése azonban mindenképpen szeretne segíteni az Adventi vásáron részt venni kívánó eladóknak és vevőknek egyaránt. Éppen ezért az idén online térbe invitáljuk a miskolciakat, árusokat, vásárlókat is.

Segítsünk közösen a város kereskedőinek ebben a nehéz helyzetben, vásároljunk helyi terméket, helyi árut a fa alá, kerüljön helyi étel, miskolci éttermek által elkészített ünnepi menü az asztalra, hogy ezzel is enyhítsük a járványhelyzet, a szigorítások okozta nehézségeiket.

Ebbe az online térbe várjuk miskolci kézművesek, termelők, kereskedők, éttermek jelentkezését.

November 29-én elindítjuk azt a weboldalt, amelyen keresztül könnyen és egyszerűen találhatnak egymásra a miskolci vevők és eladók.

 

Az oldalt jelenleg még fejlesztik a város szakemberei, ezért addig is amíg elkészül, javasoljuk, hogy a szintén Miskolc város által üzemeltetett Vásárolj miskolcit! Facebook oldalt használják, aminek népszerűsítésében szintén segít a városháza és a város cégei.

 

Miskolc számíthat a miskolciakra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek