2024. 05. 1. szerda

Fülöp, Jakab
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF

Miskolci fotósok az egészségügyért

A Miskolci Fotóklub Egyesület rendhagyó ötlettel szeretne segíteni azoknak, akik a jelenlegi járványügyi helyzetben fáradhatatlanul dolgoznak az egészségügyben.

Online fotóaukció szervezésével az árverésből befolyt összegből olyan eszközöket szeretnénk vásárolni, amelyek segítséget jelentenek a járvány elleni küzdelemben, a betegek ellátásában, ezzel támogatva a miskolci covidos betegeket ápoló osztályokon folyó munkát.

A felhíváshoz csatlakozó alkotók 59 képet ajánlottak fel, amelyekre az egyesület Facebook oldalán található képgalériában lehet licitálni.

Az online aukció december 15. 19 óráig tart, a részletek a fotóklub hivatalos Facebook oldalán olvashatók. https://www.facebook.com/miskolcifotoklub

Egyesületünk minden évben igyekszik támogatni valamilyen jó ügyet, szervezetet: 2017-ben csonka családokról készítettünk karácsonyi ajándékként fotókat, 2018-ban a tűzoltóság munkájára szerettük volna felhívni a figyelmet fotóink segítségével, 2019-ben pedig örökbe fogadtuk az ároktői óvodát.

Kérjük licitáljon képeinkre, hogy idén a miskolci covidos betegeket ápoló osztályok munkáját is tudjuk segíteni!

Üdvözlettel,

Barkóczi Boglárka
Bodnár Balázs
Bodolai Márton
Derla Viktória
Durkó Annamária
Herendy Adrienn
Kiss Tanne István
Magyar Gyula
Simay Attila
Soltész Boglárka
Tomori Zsolt fotója
Urbán Helga
Vojnits József
(a Miskolci Fotóklub Egyesület tagjai)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…