2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Hamarosan fertőtlenítik a nagy forgalmú busz- és villamosmegállókat

Miskolc MJV Önkormányzata továbbra is mindent megtesz a koronavírus-veszély miatt kialakult helyzetben a megelőzés érdekében, ezért a szakemberek már korábban megkezdték, és azóta is folyamatosan végzik a helyi buszok és villamosok fertőtlenítését.

A munka a jövőben is folytatódik, és már nemcsak a járműveket, hanem a nagy forgalmú busz- és villamosmegállókat is folyamatosan fertőtlenítik majd, különös tekintettel a miskolci kórházak környékére. Erre az intézkedésre azért van szükség, mert bár a városvezetés továbbra is azt kéri mindenkitől, hogy aki teheti, maradjon otthon, tisztában van azzal is, hogy vannak, akiknek most is munkába kell járniuk, vagy autó híján a tömegközlekedés segítségével kell megoldaniuk a bevásárlást. Az ő biztonságukat – és valamennyi miskolci polgárét is – szolgálja a fertőtlenítés.

A mai nappal megkezdődött a fertőtlenítési útvonal meghatározása, a munkálatokat a városgazda munkatársai végzik majd.

A fertőzésveszély miatt fontos az is, hogy akik autóval közlekednek és a földfelszíni parkolókban állnak meg, lehetőség szerint a parkolóautomaták helyett a mobilparkolást használják. Akik pedig mégis az automatákat veszik igénybe, a jegyigénylő gomb megnyomása után azonnal fertőtlenítsék a kezüket, még akkor is, ha gumikesztyűt viselnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek