2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Forgalomterelés október 6-án, ünnepi megemlékezés miatt

Október 6-án, hétfőn 15:45–17:00 óra között ünnepi megemlékezés miatt lezárásra kerül a Batthyány L. út a Kazinczy utca és Tárkányi út közötti szakaszon, ezért a 11-es, 34-es és 38-as viszonylatok ebben az időszakban terelt útvonalon közlekednek. A 11-es autóbusz:

·         a Bábonyi-bérc irányába nem érinti a Kazinczy utca megállót, helyette az 1-es autóbusz Petőfi téri megállójában lehet igénybe venni a járatot. Ezt követően a járat a Tárkányi B. utcán balra fordul és az eredeti útvonalán közlekedik tovább.

·         a Búza tér irányába korábban életbe lépett egy forgalomkorlátozás, e szerint terelt útvonalon közlekednek a 11-es autóbuszok, a Dózsa György utca után balra fordulnak, majd a Fazekas u. – Jókai u. – Szeles u. útvonalon érik el a Búza teret. A 11-es járat így nem érinti a Szemere kert megállóhelyet, e helyett a 11-es autóbuszra az 1-es járat Dózsa Gy. utcán lévő megállóhelyén lehet felszállni. A Kazinczy F. utca megállóhely kimarad, ezt követően a 11-es autóbusz Petőfi téren lévő megállóhelye következik, innen az útvonala változatlan.

A 34-es és 38-as járatok a Bodótető irányába nem érintik a Kazinczy utca megállót, helyette az 1-es autóbusz Petőfi téri megállójában állnak meg.  Ezt követően a Tárkányi Béla utcán keresztül érik el a Deák Ferenc teret, innen az útvonaluk változatlan.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek