2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Forgalomelterelés Miskolcon

Forgalomelterelés Miskolcon2009. november 14-én 15:00 és 18:00 között forgalomterelések lesznek autóverseny miatt.

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2009. november 14-én 15:00 és 18:00 között autóverseny miatt forgalomterelések lesznek. 
A forgalomterelések a 12-es, 14-es, 14H-s, 21-es, 22-es, 33-as, 35-ös, 38-as, 44-es autóbusz járatokat érintik, melyek megállóhelyei a rendezvény idejére változni fognak.
Megállóhelyi változások:
12-es járat
·         A Szemere u. irányába a Petőfi térig változatlan helyeken, majd az ideiglenes Hősök tere, a Centrum, és a Vörösmarty u. megállókban áll meg. Így a rendezvény ideje alatt nem érinti a Villanyrendőr és a Szemere u. megállókat.
14-es, 14H-s járat
·         Hejőcsaba irányába a Petőfi térig változatlan helyeken állnak meg, a Villanyrendőr megállót nem érintik, e helyett az ideiglenes Hősök tere megállót a Centrum, és a Vörösmarty u. megállók követik, majd a Népkert megállótól az útvonaluk változatlan.
·         A Repülőtér irányába a Népkertig változatlan helyeken állnak meg, ezt követően nem érintik a Villanyrendőr , Hősök tere megállókat, hanem a Népkert után a Vörösmarty u.Centrum megállóhelyek következnek, innen az útvonaluk változatlan.
22-es, 35-ös, 44-es járat
·         A rendezvény ideje alatt nem érintik a Villanyrendőr megállót. A Földes Ferenc Gimnázium melletti ideiglenes Hősök tere megálló után a Centrum, majd a Vörösmarty u. megállókban állnak meg. A Népkert u. megállótól az útvonaluk változatlan.

21-es járat
·         A rendezvény ideje alatt az Újgyőri főtér irányába nem érinti a Szemere u., Erzsébet tér, Teleki u., Nagyváthy u. megállókat. Helyette a Vörösmarty vr. megállót követően a Vörösmarty u. (22-es megálló), Centrum (22-es megálló), Kazinczy u. (34-es megálló), Szemere kert, Dayka G. u. (34-es megálló), Nagyváthy u. ideiglenes megállókban áll meg. A Wesselényi u. megállótól változatlanul közlekedik.
·         A rendezvény ideje alatt a Szondi Gy. u. irányába nem érinti Nagyváthy u., Teleki u., Erzsébet tér, Szemere u. megállókat. Helyette a Wesselényi u. megállót követően a Nagyváthy u. ideiglenes megállóban, Szemere kert (11-es megálló), Kazinczy u. (11-es megálló), Centrum (2-es megálló), Vörösmarty u. ideiglenes megállókban áll meg. A Vörösmarty vr. megállótól változatlan az útvonala.
33-as járat
·         A rendezvény ideje alatt a LIDL irányába nem érinti a Szemere u., az Erzsébet tér, Teleki u., Nagyváthy u. megállókat. Helyette a Vörösmarty u. (22-es megálló), Centrum, Kazinczy u., Szemere kert, Dayka G. u. (34-es megálló), Nagyváthy u. ideiglenes megállókban áll meg. A Damjanich u. megállótól változatlanul közlekedik.
·         A rendezvény ideje alatt a Szemere. u. irányába nem érinti Nagyváthy u., Teleki u., Erzsébet tér, Szemere u. megállókat. Helyette a Nagyváthy u. ideiglenes megállóban, a Szemere kert (11-es megálló), Kazinczy u. (11-es megálló), Centrum, Vörösmarty u. (2-es megálló) megállókban áll meg.
38-as járat
·         A rendezvény ideje alatt az autóbusz a Népkert megállóig közlekedik.
 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…