2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Fokozott körültekintéssel közlekedjünk az árvíz miatti tereléseknél

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kialakult rendkívüli árvízi veszélyhelyzetben a rendőrség arra kér mindenkit, hogy az érintett területeken fokozott körültekintéssel közlekedjenek.

A rendőrség kéri, hogy az árvízi védekezésben résztvevő szervezetek és személyek munkáját és közúti haladását elősegítendő csak azok induljanak útnak, akiknek az feltétlenül fontos.

A folyamatosan változó útviszonyok miatt a megyében több helyen is torlódások alakulhatnak ki, így a közlekedők a kihelyezett terelő és behajtani tilos táblákat fokozottan vegyék figyelembe.

A rendőri intézkedéseket, vagy közúti jelzőtáblákat figyelmen kívül hagyó járművezetők, vagy egyéb más okból szabálytalankodók könnyen önmagukat és másokat hozhatják veszélyhelyzetbe, ugyanis egy árvíz miatt lezárt területre behajtva könnyen fél, egy méteres vízbe kerülhetnek. A figyelmeztetés ellenére a szabályokat figyelmen kívül hagyók szankciókra számítsanak.

A rendőrség kéri, hogy kíváncsiskodó, nézelődő személyek a vízzel elöntött és veszélyhelyzetbe került területekre ne menjenek, ne nehezítsék a mentési, forgalomirányítási és közrendvédelmi munkálatokat.

Segítségüket és megértésüket köszönjük!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek