2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Együttműködik BAZ megye és az ME

Együttműködési megállapodást írt alá a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és a Miskolci Egyetem. Dr. Ódor Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke, és dr. Patkó Gyula rektor a megyeházán látták el kézjegyükkel az információcserére, rendezvények, pályázatok közös bonyolítására, innovációra, szakképzésfejlesztésre, gyakorlóhely biztosítására vonatkozó, együttműködési okmányt.

Az ünnepségen egyebek mellett hangsúlyozták az egyetem és a megye nem csupán az oktatás, hanem sok más területen is megnyilvánuló, hagyományosan jó kapcsolatát, az universitas regionális jelentőségét. Dr. Patkó Gyula rektor szerint, a hallgatóik zöme innen származik, itt szeretne majd munkát találni s boldogulni.

Dr. Ódor Ferenc elnök, gratulált az egyetem történetének talán legjelentősebb fejlesztéséhez, s a megyei védelmi bizottság vezetőjeként, köszönetet mondott azoknak az egyetemistáknak, akik részt vettek az árvízi, védekezési munkálatokban.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…