2023. 05. 28. vasárnap

Emil, Csanád
1 EUR 372 HUF
1 GBP 428 HUF

Fokozott járőrszolgálattal készül a terasznyitásra a rendészet

A kormányzati intézkedéseknek megfelelően várhatóan szombaton újranyithatnak a szórakozóhelyek teraszai Miskolcon is, és a kijárási tilalom is később, a korábban megszokott este 8, és a jelenleg érvényben lévő este 10 helyett éjjel 11 órától lép majd életbe.

 A szombati nyitásra a Miskolci Önkormányzati Rendészet fokozott járőrszolgálattal készül. Több rendész járőrözik majd a miskolci közterületeken, a feladatuk pedig az lesz, hogy a rendőrség munkatársaival együttműködve igyekezzenek megelőzni az esetleges rendbontást, jogsértéseket.

 

A városvezetés és a rendészet a nemzetközi tapasztalatok alapján arra kér mindenkit, hogy a hosszú hónapok óta tartó bezártság után, az újranyitás felett érzett örömüket felelős módon, saját és mások egészségére, biztonságára odafigyelve, az alapvető, elvárható viselkedési és közösségi normákat és a jó ízlés határait betartva éljék meg.

 

A járőrök célja ezúttal sem a bírságolás, ez alkalommal is igyekeznek kellő empátiával eljárni, de a szabályok betartására minden esetben kiemelt hangsúlyt fektetnek majd.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életet ajándékozott a Rotary
Újabb 3 gyermek szívműtétjét finanszírozta a Gift of Life program Több, mint 13 éve a Magyar Rotary kiemelt programja a Gift of Life – Ajándékozz …