2021. 09. 18. szombat

Diána
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Az Unilever a fővárosi Honvédkórház dolgozóinak támogatásával folytatja adományprogramját

Az Unilever a fővárosi Honvédkórház dolgozóinak támogatásával folytatja adományprogramját

A vállalat eddig több mint 300 millió forint értékű adománnyal segítette a járvány elleni küzdelmet Magyarországon

Az Unilever Magyarország a Honvédkórház dolgozóinak felajánlott közel 1000 db ajándékcsomaggal folytatja a járványhelyzetre reagálva elindított adományozási programját.

Az Unilever Magyarország 2021. április 23-án adta át a budapesti Honvédkórháznak azt az 1000 darab, szépségápolási és tisztítószerekből álló, összesen körülbelül 5 millió forint értékű ajándékcsomagot, amellyel a vállalat az intézmény dolgozóinak szeretné megköszönni helytállásukat.
Az Unilever ezzel folytatja a tavaly a járványhelyzetre reagálva elindított adományozási programját, amelynek keretében eddig több mint 300 millió forint értékű termékkel segítette a pandémia elleni védekezésben részt vevők munkáját. Ennek részeként nemrégiben az Országos Mentőszolgálatnak közel 4600 db Lifebuoy Total higiénikus kézgélt adott át, 4,5 millió forintot meghaladó értékben; a tavalyi év során a fővárosi Szent László Kórháznak egy teljes kamionnyi, hazánkban gyártott fertőtlenítőszert adományozott; valamint szociális és oktatási intézményeknek további több mint 10.000 liter Domestost és folyékony Baba szappant, valamint több ezer jégkrémet ajánlott fel.
„Bár a járványhelyzet miatti korlátozások az Unilever olyan fontos üzletágait is érzékenyen érintették, mint a jégkrémek vagy a közétkeztetésbe szánt professzionális termékek, kötelességünknek éreztük, hogy folyamatosan segítsük és elismerjük a pandémia ellen küzdők munkáját” – mondta az Unilever Magyarország ügyvezetője, Alberto Di Leo.
„A COVID-19 elleni, közel tizennégy hónapos küzdelem rendkívüli kitartást, elkötelezettséget és összefogást követel az intézmény összes orvosától, szakdolgozójától és az őket támogató munkatársaktól, hiszen a kórháznak a járványkezelés mellett az ugyanakkora erőket megmozgató akut betegellátásában is helyt kell állnia. Megfelelünk a kötelezettségeinknek, melyhez a társadalmi szervezetek és vállalatok támogatása jelentősen hozzájárul” – mondta Prof. Dr. Wikonkál Norbert, az MH EK Honvédkórház főigazgatója.
Az Unilever Magyarország három gyártóbázissal rendelkezik hazánkban: a 15 milliárd forintos bővítés alatt álló nyírbátori háztartásvegyipari egységben többek között Domestos, Flóraszept és Coccolino termékek készülnek, a veszprémi Algida üzemben gyártják a közismert Magnum és Carte d’Or jégkrémeket, Röszkén pedig a Knorr levesporok és levesalapok, illetve tésztaételek mellett a Delikát ételízesítőket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lassan teljesen elmúlik a nyár. Az utolsó olyan reggelekre ébredünk, amikor már jóllehet, picit csíp a hideg, de a langyos napsugarak már a délelőtt f…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum