2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Fehér éjszaka és Varnus Xavér koncert jegyek

Az nagy érdeklődésre való tekintettel a kassai Fehér Éjszaka rendezvényre a Miskolci Tourinform Iroda meghosszabbította a buszjegyárusítást október 5. (péntek) 12 óráig.
A Kassai Fehér Éjszakák szokatlan időben és váratlan térben mutatja be a kortárs művészeteket. A fények és hangok éjszakája vitathatatlanul különleges élményt és kalandot nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Miskolcról külön buszok indulnak a rendezvényre október 6-án szombaton. A jegy ára 9oo Ft (kilencszáz), ami tartalmazza az oda és visszautat. (Indulás Miskolcról 17 órakor, Kassáról vissza hajnali 2 órakor). A szabadtéri rendezvény (fény, zene, hang, tánc)  ingyenes.

Részletek és jegyvásárlás a Tourinform-Miskolc Irodában, részletes program itt:

http://www.biela-noc.sk/hu/category/umelci-2/

2012. október 6-án szombaton már harmadik alkalommal, ezúttal a Kassa – Európa Kulturális Fővárosa 2013 projekt felvezető eseményeként rendezik meg a Fehér éjszaka (Nuit Blanche) nevet viselő kulturális programot Kassán.

A francia példa alapján megvalósuló esemény – amelynek elsődleges célja a kortárs művészeti irányzatok megismertetése és népszerűsítése – Kassa legnagyobb és az ország egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó ilyen jellegű rendezvényének számít, tavaly közel 50 ezren látogattak el rá.

A kortárs művészeti bemutató több rendhagyó helyszínen zajlik, köztük parkokban, templomokban és uszodában is. A rendezvény programjairól közel másfél száz, francia, olasz, német, portugál, svájci és szlovákiai művész gondoskodik.

A Miskolci Tourinform Iroda ma megkezdi Varnus Xavér orgonahangversenyére is a jegyárusítást.  

A koncert helye: Miskolci Evangélikus Nagytemplom (Hunyadi u.)

Ideje: november 10. szombat 15 óra

Helyfoglalás az érkezés sorrendjében.

Irodánk 08.30-16.30 között van nyitva hétköznaponként.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…