2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
kep7123185274_jpg

Erős szezont zártak a miskolci fürdők

kep7123185274_jpgAz esősebb nyári időjárás ellenére erős szezont zártak Miskolc fürdői. Számos családi és gasztronómiai rendezvény színesítette a strandok nyári programját, a Selyemréti Strandfürdőben pedig teljesen új sportmedencében kezdhették a szezont az úszás szerelmesei.


A szezon kezdetére elkészült a Selyemréti Strandfürdő teljesen új, 50 méteres, versenysportra alkalmas feszített víztükrű medencéje, mely új 4 évszakos fedést kapott, a Miskolctapolcai Strandfürdő családi medencéjében és a pancsoló részében pedig új játékoknak örülhettek a gyermekek.

Mindhárom fürdő bővelkedett különleges nyári programokban. Többek között családi- és sportnap, Strandok éjszakája, Hagyományőrző nap és Retro-party színesítette a nyarat.

A miskolci fürdőkben népszerűek voltak a nyári sporttáborok, ahol több turnusban, több száz miskolci gyermek tölthette tartalmas programokkal a nyári vakáció egy részét.

A miskolci fürdők mindig kiemelten támogatják a helyi kezdeményezéseket, így volt ez a Barlangfürdőben második alkalommal megrendezett Zip’s Gasztropiknik esetében is.

Több elismerés mellett kiemelendő, hogy a legnagyobb hazai szállásadó portál, a Szállás.hu ranglistáján ismét a „Legkedveltebb attrakció” lett a Miskolctapolca Barlangfürdő. A sok esemény mellett mégis a legnagyobb hír a napokban érkezett, miszerint a „Helyiek kedvenc fürdője” kategóriában I. helyezést ért el a Miskolctapolcai Strandfürdő az „Év Fürdője 2019” szavazáson. A legnagyobb fürdőket érintő szavazáson a Miskolctapolca Barlangfürdő is a top tízben végzett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek