2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Együttműködési megállapodás a NAV és a Ktasztrófavédelem között

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal regionális főigazgatóságai, valamint megyei igazgatóságai ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást írnak alá hétfőn.
Az együttműködést a BAZ MKI részéről Lipták Attila tű. ezredes, megyei igazgató, a NAV Észak-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága részéről Szabó Zsolt pü. dandártábornok, főigazgató, a NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága részéről Szalayné Ostorházi Mária főigazgató, a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága részéről Horváth Tivadar pü. őrnagy, igazgató, illetve a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága részéről Dr. Olasz András igazgató írják alá.

Az együttműködés célja a felek számára a jogszabályokban, közjogi szervezetszabályozó eszközökben meghatározott feladatok végrehajtásának kölcsönös segítése, a közös feladatok eredményes végrehajtása, a rendelkezésre álló erők, eszközök, illetve egymás tapasztalatainak jobb kihasználása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…